Generalforsamling
marts 05 kl. 17:15 - 20:00
SDU - WP, Winsløvparken 15-25, 5000 Odense M
Et års medlemskab
Salg slutter: torsdag, 5. marts kl. 17:15
Køb kræver medlemskab billet: Et års medlemsskab
gratis
Salg lukket
Fra 3. semester og resten af din studietid
Salg slutter: torsdag, 5. marts kl. 17:15
Køb kræver medlemskab billet: Fra 3. semester og resten af dit studie
gratis
Salg lukket
Første semester prøvemedlemsskab
Salg slutter: torsdag, 5. marts kl. 17:15
Køb kræver medlemskab billet: Første semester prøvemedlemskab - E20
gratis
Salg lukket
Hele din studietid
Salg slutter: torsdag, 5. marts kl. 17:15
Køb kræver medlemskab billet: Hele din studietid
gratis
Salg lukket
FNKS indbyder til generalforsamling torsdag d. 5. marts 2020 kl 17:15 i WP 19.02 med efterfølgende fagligt/praktisk arrangement i Snorrasson.

Som altid vil bestyrelsen redegøre for, hvad der er sket af stort og småt i foreningen siden sidste generalforsamling. Der vil også være valg til bestyrelsen, hvor alle på nær kasseren er på valg. Der vil også være behandling af indkomne forslag, så du har virkelig mulighed for at være med til at bestemme hvilken retning vi som forening skal gå.

Du har måske selv lyst til at stille op til bestyrelsen? Bestyrelsen er altid til rådighed, hvis man går med tanker og spørgsmål til bestyrelsesarbejdet. Husk at du til en hver tid kan se, hvem der sidder i bestyrelsen på vores hjemmeside FNKS.org.

Vi sørger for lidt at spise og drikke til alle der melder sig til, så skynd dig at få en billet! Seneste tilmelding er mandag den 2/3. Efter generalforsamlingen tager vi til klinikbygningen, hvor der vil være et fagligt/praktisk arrangement i Snorrasson. Hvem det bliver løfter vi meget snart sløret for, men vi kan allerede nu love, at det bliver godt!

Jf. vedtægterne skal indkomne forslag være i bestyrelsens hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, for at kunne komme til afstemning. Forslag sendes til [email protected] senest d. 20. februar kl. 16.30.

Endelig dagsorden, skriftlig årsberetning, regnskab, budget og indkomne forslag, vil blive offentliggjort senest 3 dage før generalforsamlingen på FNKS.org.

Dagsordenen følger vedtægterne.

Vi ser frem til nogle hyggelige timer sammen og glæder os til at se Jer,På bestyrelsens vegne,
Jack Starche, formand.